Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία μας, BIOGENESYS Ι.Κ.Ε., ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στα Ιωάννινα. Για περισσότερα από 25 χρόνια τώρα εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ανθρώπινων οστικών και ιστικών μοσχευμάτων, αναλώσιμων ιατρικών προϊόντων, χειρουργικών εργαλείων, εξειδικευμένων ορθοπεδικών και νευροχειρουργικών εμφυτευμάτων, νοσοκομειακού/ ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικών προμηθειών εν γένει.

Η Biogenesys είναι η πρώτη εταιρία που διέθεσε αποκλειστικά ανθρώπινα οστικά και ιστικά μοσχεύματα στην Ελλάδα. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας πάντα θα είναι η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση σε κάθε τομέα.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με τον οίκο LIFENET HEALTH (Η.Π.Α), η οποία αναγνωρίζεται ως μια από τις κορυφαίες Τράπεζες Οστών στον κόσμο, μας έδωσε τη δυνατότητα να διαθέσουμε στην Ελληνική αγορά καθώς και σε όλα τα Βαλκάνια οστικά και ιστικά μοσχεύματα πρωτοποριακής τεχνολογίας, αποτέλεσμα πολύχρονων μελετών και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Η εταιρεία συνεργάζεται με πληθώρα ιδρυμάτων και διεθνώς αναγνωρισμένων μεγάλων εταιρειών.

Πιστοποίηση Ποιότητας
Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 από την DQS GmbH για την εμπορία, αποθήκευση και διακίνηση εμφυτεύσιμων, οστικών, ιστικών και δερματικών μοσχευμάτων καθώς και την εμπορία, αποθήκευση και διακίνηση αναλώσιμων υλικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Άδεια Υπουργείου Υγείας
Στην εταιρεία μας έχει χορηγηθεί από το Υπουργείο Υγείας Άδεια εισαγωγής, αποθήκευσης, διάθεσης και διανομής ιστικών μοσχευμάτων σκελετού σύμφωνα με το ΦΕΚ 2355/Β'/11-07-2017.

Σημειώνουμε ότι σαν αποτέλεσμα της πολύχρονης παρουσίας μας στο χώρο υγείας είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας οποιοδήποτε αναλώσιμο ή μη ιατρικό προϊόν, ορθοπεδικά και νευροχειρουργικά εμφυτεύματα καθώς και νοσοκομειακό εξοπλισμό. Επιδίωξη μας, και για αυτό εργαζόμαστε σκληρά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, είναι η επαγρύπνηση κι η δημιουργία νέων ισχυρών συνεργασιών, ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με την προσφορά νέων, καινοτόμων και άριστων ποιοτικά προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Για αυτό το λόγο, δεν εστιάζουμε μόνο στα ορθοπεδικά και νευροχειρουργικά προϊόντα, αλλά στρεφόμαστε και προς τους τομείς της γενικής χειρουργικής, της πλαστικής χειρουργικής, της δερματολογίας και της διαγνωστικής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: BIOGENESYS I.K.E.
ΑΦΜ: 099805952
Δ.Ο.Υ.: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΥΡΙΟΣ Κ.Α.Δ: ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ
ΈΔΡΑ: ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ/ΝΣΗ : Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 37, ΑΝΑΤΟΛΗ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 250.000€ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 250 ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΟΝΟΜ.ΑΞΙΑΣ 100€ ΕΚΑΣΤΟ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜ. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΑΡ. ΜΕΡΙΔΙΩΝ 24.750
ΕΤΑΙΡΟΣ: ΟΡΦΕΑΣ ΚΩΝ. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΑΡ. ΜΕΡΙΔΙΩΝ 250
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 30925829000
ΑΡ. ΜΗΤΡ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: 41872