Ανακοινώσεις

Τελετή βραβεύσεων
01 Φεβ 2024

Η ομάδα της εταιρίας BIOGENESYS γιόρτασε τις επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2/2024 στο Ξενοδοχείο «Φρόντζου Πολιτεία» στα Ιωάννινα.  Στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή παρευρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρ...

Διαβάστε περισσότερα »

Τιμητική διάκριση της εταιρείας στο ISM 2024
15 Ιαν 2024

Κατά την διάρκεια του 12ου Lifenet Health International Sales Meeting, η εταιρεία μας δέχτηκε Τιμητική Διάκριση, για την μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις PliaFX Pak & Prime με ξεχωριστή παρουσίαση κατά τη διάρκεια του ISM 2024.

Διαβάστε περισσότερα »

Συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα BIOBON3D
31 Δεκ 2023

Συμμετοχή ως στρατηγικός εταίρος στο ερευνητικό πρόγραμμα “Βιομιμητικά νανοσύνθετα 3D ικριώματα για αναγέννηση οστού (BIOBON3D)” σε συνεργασία μεταξύ άλλων με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανανέωση άδειας λειτουργίας
31 Δεκ 2023

Σημαντικό γεγονός για την εταιρεία μας αποτελεί η ανανέωση από το Υπουργείο Υγείας και τον Ε.Ο.Μ. της άδειας λειτουργίας ως ίδρυμα Ιστών ως την 31η/12/2026. 

Διαβάστε περισσότερα »

Επιστημονική εκδήλωση για το Διαβητικό Πόδι
24 Φεβ 2020

Το Σάββατο 8/2/20 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η «Επιστημονική εκδήλωση για το Διαβητικό Πόδι» την οποία συνδιοργάνωσαν το Διαβητολογικό κέντρο της Ενδοκρινολογικής κλινικής και η Αγγειοχειρουργική κλινική του Παν. Νοσοκ. Ιωαννίνων με πανελλήνια συμμετοχή.  

Διαβάστε περισσότερα »